Segítségével meghatározhatod napi fehérje szükségletedet Boltban nem kapható Herbalife és shapeworks termékek Ha vásárolni akarsz, vagy tanácsot kérnél Üzleti lehetQségek, ingyenes kóstolók. érdekes információk
Hogyan érhetjük el optinális súlyunkat
Miért fontos az egészséges emésztés, és mit tehetünk érte
A keringési zavarok megelőzéséről
Hogyan lehetünk energikusabbak
Hogyan erősíthetjük immunrendszerünket
Hogyan erősíthetjük gyermekeink egészségét
Hogyan növelhetjük sportteljesítményünket
A potencia zavaroktól az infarktusig
Szoptatási problémáktól a sclerozis multiplexig
Haj és bőr ápolás
A hitelesség záloga
Hasznos infomáció a gyógynövényekről
Kereseti lehetőség
 
Inkontinencia

Férfiak esetében a prosztata is biztosítja a húgyhólyag záróizmát, ezért az inkontinencia fellépésének veszélye jóval kisebb. Ezzel együtt ez a probléma megkeserítheti az erősebb nem életét is.

A hólyagizmok túlműködése és a hólyag fokozott érzékenysége miatt lép fel, főleg idősebb korban. Jellegzetes tünete, hogy az érintettek a már megkezdett vizeletürítést nem képesek félbeszakítani. Sokszor hólyagbetegségek (gyulladások, fertőzések, hólyagkövek, tumorok stb.) nyomán alakul ki, kiváltója lehet még a (például szélütés hatására) csökkent agyi kontroll, illetve más idegrendszeri károsodás is.

Bizonyos alkati típusokba tartozó emberek a stresszre megnövekedett vizeletmennyiséggel, gyakoribb ürítéssel és ürítési ingerrel válaszolnak. Mindez lehet partnerkapcsolati problémák vagy funkcionális szexuális zavar, esetleg tartós, megoldhatatlannak tűnő konfliktusok testi kifejeződése is.

Túltelítettségi inkontinencia főképpen idős férfiaknál fordul elő. Különféle prosztataproblémák miatt a húgycső beszűkül, a hólyag megtelik, és lassan, cseppenként ürül.

Akármi álljon is a háttérben, a kérdéssel foglalkozni kell, különös tekintettel arra, hogy a férfiaknál - mint ahogy azt már említettük - a vizeletürítés megváltozása egyfajta jelzőrendszer, így hozzásegít egy sokkal nagyobb probléma (prosztata-daganat) időbeli felfedezéséhez.

 

 

 
Potencia-zavarok
A férfiaknak erre a problémára kifejlesztett gyógyszer kutatásai során az orvosi kutatócsoport néhány tagja és a gyógyszergyár összekülönbözött a hatóanyag-összetételen. Talán ez az oka annak, hogy a korszakalkotónak kikiáltott kék tabletta olyan súlyos mellékhatásokat eredményez, mint látászavar, infarktus...
Részletesebben...
 

 
Prosztata-gondok
A prosztata a férfiak élete során számos változáson megy keresztül. Születéskor kb. borsónyi nagyságú. A gyermekkorban igen lassan növekszik, majd a serdülés időszakában hirtelen növekedésnek indul és a húszadik év táján eléri a normál felnőttre jellemző méretet és formát...
Részletesebben...
 

 
A prosztata megbetegedései
Fiatalabb korban a gyulladásos megbetegedései a jellemzőek: a nemi élet során különböző kórokozók /leggyakrabban baktériumok/ jutnak be a húgycsőbe. Gyakori, hogy a partnernél ezek a baktériumok nem okoznak jelentős tüneteket, a férfiaknál viszont a húgycsövön át fölfelé vándorolnak, és gyulladást hoznak létre...
Részletesebben...
 

 

Az itt leírtak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat és orvosi kezelést, nem szándékozzák betegség tényét megállapítani, okait feltárni vagy meglévő betegségek gyógyulását ígérni.