Segítségével meghatározhatod napi fehérje szükségletedet Boltban nem kapható Herbalife és shapeworks termékek Ha vásárolni akarsz, vagy tanácsot kérnél Üzleti lehetQségek, ingyenes kóstolók. érdekes információk
Hogyan érhetjük el optinális súlyunkat
Miért fontos az egészséges emésztés, és mit tehetünk érte
A keringési zavarok megelőzéséről
Hogyan lehetünk energikusabbak
Hogyan erősíthetjük immunrendszerünket
Hogyan erősíthetjük gyermekeink egészségét
Hogyan növelhetjük sportteljesítményünket
A potencia zavaroktól az infarktusig
Szoptatási problémáktól a sclerozis multiplexig
Haj és bőr ápolás
A hitelesség záloga
Hasznos infomáció a gyógynövényekről
Kereseti lehetőség
 
Éhes, sír, tej is van ... mégsem szopik

A szoptatós kismamák rémálma. A szakember (gyermekorvos, védőnő) első reakciója, hogy belenéz a baba szájába - aftát vagy hasonlót keres. Aztán jön más (a babának meglehetősen kínlódásos vizsgálat).
A leggyakoribb diagnózis: fáj a baba hasa, vagy valamilyen kence a szájpadlásra.
A legritkábban feltett kérdés: "Kedves Anyuka! Mivel táplálkozik?"
Az anyatejbe bekerülnek a gyógyszerek hatóanyagai, a kávé, a nikotin, az alkohol, a rántott hús elégetett panírja ... - és lehet, hogy gyermekünk ezeket nem igazán szereti.

A szoptatós kismama élete nem könnyű, és ezt most mi még fokozzuk.
Kedves Édesanya! Ha egészségtelenül táplálkozol, tejed is egészségtelen lesz!

 

Mit kell tennünk?

Az emberi szervezet fejlődése maga a csoda. A természet (Jóisten - kinek-kinek meggyőződése szerint) fantasztikus produkciója. A folyamat tökéletes. Lenne. De részt vesz benne az ember, és sikerül jó sok mindent elrontani.

Amiben a szervezet a fejlődési szakaszban valamilyen okból lemarad (csontképzés, izomzat-, idegrendszer fejlődése stb.), azt a hiányt élete végéig magával viszi.
A szellemi fejlesztés során ezt nagyon is szem előtt tartjuk: pénzt, időt, energiát nem kímélve járatjuk a gyereket nyelvórára, sportolni, zenetanárhoz ... már egészen kicsi koruktól központi kérdés, hogy jó sok mindent tömjünk a fejükbe.

És közben mit adunk nekik enni? Mivel biztosítjuk számukra az energiát, hogy képesek legyenek azt a rengeteg mindent végigcsinálni?
Sajnos nincs mindenkinek vidéken élő nagymamája, akitől igazán friss, harsogóan egészéges zöldséget, gyümölcsöt, kukoricán nevelt kapirgáló-csirkét, friss tojást, netán kecskesajtot kaphatnánk.

A minimum, hogy be kell segítenünk gyermekünk szervezetének abban, hogy az elkerülhetetlenül bekerülő mérgeket a lehető leggyorsabban ki tudja űzni növögető testéből.

 
Kóla, csoki, chips ...
A gyerekek ízlelőbimbóit támadó, jószerével függőséget okozó, nulla tápértékű, viszont továbbevésre ösztönző termékektől roskadoznak az élelmiszerboltok polcai. Az utóbbi fél évszázad élelmiszeripari újításai (megspékelve a reklámok agymosó tevékenységével) jelentős részben - tisztelet a kivételnek - csak arra alkalmasak, hogy a gyártók meggazdagodjanak.
Részletesebben...
 

 
Fáradékony kontra hiperaktív
Ha a gyermek rosszul alszik, rosszakat álmodik, nem pszichológushoz kel vinni. Kevesebb édesség, több B1-vitamin orvosolja a problémát.
A nagyon intenzív szellemi munka során 1-2 óra alatt akár 100 miligramm B1-vitamint felhasznál a szervezet. Iskoláskorú gyermekeink naponta 10-12 óra intenzív szellemi munkát végeznek
Részletesebben...
 

FONTOS!!!
Gyermekének csak konzultáció után adjon bármilyen vitamin-készítményt!!! A nem megfelelő összetételű vitamin-adagolás káros is lehet!

Klikk ide: Beszélgessünk gyermeked egészségéről! A konzultáció díjmentes!

Az itt leírtak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat és orvosi kezelést, nem szándékozzák betegség tényét megállapítani, okait feltárni vagy meglévő betegségek gyógyulását ígérni.